Direktlänk till inlägg 23 april 2011
Glad Påsk alla läsare!
Insåg när jag dekorerade tårtan att mina marängkycklingar var överflödiga. Synd. Verkligen synd. Nästa gång jag bakar dem blir på Halloween...
Helt underbart väder. Var det midsommar idag eller? Nej, just det. Då hade det ju regnat. Kan inte minnas att jag någon gång plarerat att äta middagen ute på påskafton. Men riktigt härligt ska det bli. Myspys.
Det här är tårtan invändigt. Hembakad tårtbotten. Nedersta lagret är egentillverkad kiwimousse och andra lagret är egentillverkad hallonmousse där jag även strött över hackad daim. Tårtan har jag sedan täckt med daimfluff. Värmt upp grädden så att den nästan, men absolut inte, kokar. Haft i hackad daim som har fått smälta, svalna, stå i kylskåpet över natten och sedan vispats. Över detta har jag sedan lagt på MMF, marshmallowsfondat med hallonsmak som jag hade över i frysen sedan vi gjorde bakelserna till dopet. Tårtan är sedan dekorerad med hallon/passionsfruktstryffel som jag bakade i går samt chokladspån som jag skapade med hjälp av mörk, ljus och vit choklad och en potatisskalare!
Ska bli mycket spännande att se hur den smakar ikväll! Som vanligt har jag inte följt något recept utan blandat mina favoritsmaker. :)
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 | |||||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 | 15 | 16 |
17 | |||
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
|||
25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 |
||||
|